Νέα καμπάνια του ΕΟΤ για την τουριστική προβολή Λέσβου, Κω, Χίου, Σάμου και Λέρου - iefimerida.gr

Νέα καμπάνια του ΕΟΤ για την τουριστική προβολή Λέσβου, Κω, Χίου, Σάμου και Λέρου

Το λιμάνι της πανέμορφης Σάμου
Το λιμάνι της πανέμορφης Σάμου / Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παρουσίαση γνωριμίας με την καμπάνια του ΕΟΤ, που χρηματοδοτήθηκε με 2.000.000 ευρώ από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, για τα νησιά της Κω, της Χίου, της Λέρου, της Λέσβου και της Σάμου παρακολούθησαν σήμερα οι υπουργοί Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης και Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Στην παρουσίαση πήραν μέρος η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, ενώ την παρακολούθησε από το νησί της Λέρου και ο υφυπουργός Τουρισμού, Μάνος Kόνσολας. Στην παρουσίαση συμμετείχαν επίσης με τηλεδιάσκεψη και οι δήμαρχοι των πέντε νησιών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης, η καμπάνια συνδυάζει τα ξεχωριστά αφηγήματα των νησιών με πέντε περιοχές βιωματικής τουριστικής εμπειρίας και επιδιώκει την ανάδειξη της πολυμορφίας, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην εμπειρία.

Το κάθε νησί έχει να προσφέρει έναν μεγάλο πλούτο διαφορετικών προτάσεων και επιλογών, που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις θεματικές περιοχές που αφορούν σε έναν σύγχρονο ταξιδιώτη: η Λέσβος συνδέεται με την παράδοση, η Χίος με την εξερεύνηση, η Σάμος με τη φύση και με το φως, η Κως με την Ιστορία και η Λέρος με το απέραντο γαλάζιο. Η επικοινωνία της καμπάνιας του ΕΟΤ στοχεύει στην ενίσχυση της εικόνας των νησιών αυτών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ