Κομοτηνή: Ληστές ξυλοκόπησαν άγρια 50χρονο -Τον έστειλαν στο νοσοκομείο - iefimerida.gr

Κομοτηνή: Ληστές ξυλοκόπησαν άγρια 50χρονο -Τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο νεαρός συνελήφθη από τις Αρχές
Ασθενοφόρο και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ -Φωτογραφία αρχείου: INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο έστειλαν δύο άνδρες έναν 50χρονο στην Κομοτηνή όταν του επιτέθηκαν, ενώ περπατούσε αμέριμνος, με σκοπό να του αρπάξουν το τσαντάκι που κρατούσε.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες επιτέθηκαν στον 50χρονο με γροθιές αιφνιδιάζοντάς τον και στιγμές αργότερα έγιναν «καπνός» αρπάζοντας εν τέλει το τσαντάκι του στο οποίο υπήρχαν μετρητά, τραπεζικές κάρτες και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Χειροπέδες στον έναν εκ των δύο ληστών

Ωστόσο, εάν και οι δράστες χάθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του και να προχωρήσουν στη σύλληψη του ενός από τους ληστές. Ο λόγος για έναν 30χρονο Ελληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και απλή σωματική βλάβη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του αναζητείται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κομοτηνή ληστεία νοσοκομείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ