Δήμος Αμοργού: Αποφύγετε προσωρινά τη μετάβαση στο νησί ευπαθείς ομάδες και όσοι έχετε ύποπτα συμπτώματα - iefimerida.gr

Δήμος Αμοργού: Αποφύγετε προσωρινά τη μετάβαση στο νησί ευπαθείς ομάδες και όσοι έχετε ύποπτα συμπτώματα

Καράβι στην Αμοργό μην πάτε λόγο κορωνοϊου
Τα Κατάπολα της Αμοργού/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποφυγή της μετάβασης στο νησί της Αμοργού λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και του γεγονότος ότι δεν διαθέτει τις κατάλληλες υγειονομικές υπηρεσίες ζητά ο Δήμος.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Δεδομένων, της διασποράς του Κορωνοϊού τόσο στον υπόλοιπο κόσμο όσο και στην Ελλάδα, του τελευταίου ορισμού κρούσματος του ΕΟΔΥ «κάθε ασθενής με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού (αιφνίδια έναρξη νόσου, με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: βήχας, πυρετός, δύσπνοια) κατά την προσέλευσή του σε οποιαδήποτε δομή παροχής υπηρεσιών υγείας πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ενδεχόμενο κρούσμα κορωνοϊού…» και του γεγονότος ότι η Αμοργός δεν διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη υγειονομική μονάδα για να αντιμετωπίσει άτομα με σοβαρή συμπτωματολογία από λοιμώξεις αναπνευστικού εν μέσω πανδημίας από Κορωνοϊο, σας προτρέπουμε εάν παρουσιάζετε έστω και ήπια συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού ή εάν ανήκετε σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού να αποφεύγετε προσωρινά την μετάβαση σας στο νησί μας».

Σε περίπτωση που αυτή κρίνεται απολύτως απαραίτητη σας συστήνουμε κατά την άφιξή σας στο νησί να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Υγείας Αμοργού στο τηλέφωνο 2285071207 προκειμένου να ενημερώσετε για την κατάσταση της υγείας σας και να λάβετε περαιτέρω οδηγίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κορωνοϊός Αμοργός νησί σύμπτωμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ