Κορωνοϊός: Αποσωληνώθηκε ο 49χρονος λιμενικός από τη Νάξο -Η τραγική ιστορία του - iefimerida.gr

Κορωνοϊός: Αποσωληνώθηκε ο 49χρονος λιμενικός από τη Νάξο -Η τραγική ιστορία του

Νάξος
Νάξος / Φωτογραφία: iefimerida.gr

Η Ανάσταση ήρθε νωρίτερα φέτος για την οικογένεια του 49χρονου λιμενικού, που ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στη Νάξο.

Μετά από μια περίπου εβδομάδα νοσηλείας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν ,ο λιμενικός αποσωληνώθηκε και πρόκειται να μεταφερθεί σε θάλαμο νοσηλείας.

«Ο γιατρός του μας έκανε το καλύτερο Πασχαλινό δώρο, όταν μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα, λέει στο iefimerida στενό συγγενικό του πρόσωπο και προσθέτει: " Είναι πολύ καλά, μιλάει και επικοινωνεί με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές».

Έγινε αεροδιακομιδή

Ο λιμενικός εμφάνισε συμπτώματα του επικίνδυνου ιού και είχε μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Νάξου όπου ελήφθη δείγμα και βρέθηκε θετικός στον covid 19 απο το ινστιτούτο Παστέρ. Στη συνέχεια έγινε η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα, ώστε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο αναφοράς.

Για τους δικούς τους ανθρώπους η χαρά που κατάφερε να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια είναι απερίγραπτη καθώς η οικογένεια έχει ζήσει στο παρελθόν μια τραγωδία . Η μητέρα του λιμενικού είχε χάσει τη ζωή της το 2000 στο ναυάγιο του Εξπρές Σάμινα , μια από τις σοβαρότερες ναυτικές τραγωδίες στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ