Κορωνοϊός: Διερευνάται ύποπτο κρούσμα στη Χαλκιδική -Αντρας που είχε ταξιδέψει στη Βόρεια Ιταλία - iefimerida.gr

Κορωνοϊός: Διερευνάται ύποπτο κρούσμα στη Χαλκιδική -Αντρας που είχε ταξιδέψει στη Βόρεια Ιταλία

Κορωνοϊός Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ακόμα ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού εξετάζεται στη Βόρεια Ελλάδα μετά το περιστατικό της 38χρονης Ελληνίδας που επιβεβαιώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για άνδρα νεαρής ηλικίας ο οποίος προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού, όπως βήχα κ.ά. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του halkidikifocus.gr, ο ίδιος και η οικογένειά του επέστρεψαν πρόσφατα από ταξίδι που πραγματοποίησαν στη Βόρεια Ιταλία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το συγκεκριμένο άτομο έχει υποβληθεί στις απαιτούμενες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τον συγκεκριμένο ιό και τα αποτελέσματα αναμένονται το μεσημέρι.

Στον άνδρα δόθηκαν οδηγίες να παραμείνει στο σπίτι του μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας δεν εμφάνισαν σχετικά συμπτώματα.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο είχε ταξιδέψει και η 38χρονη σχεδιάστρια μόδας που βρίσκεται σε καραντίνα στο ΑΧΕΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κορωνοϊός Χαλκιδική ύποπτο κρούσμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ