Κορωνοϊός: Το σκίτσο που ανέβασε ο Ηλίας Μόσιαλος -Με μια γιατρό να «αγκαλιάζει» την Ελλάδα - iefimerida.gr

Κορωνοϊός: Το σκίτσο που ανέβασε ο Ηλίας Μόσιαλος -Με μια γιατρό να «αγκαλιάζει» την Ελλάδα

Η γιατρός που «αγκαλιάζει» την Ελλάδα στην ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου
Η γιατρός που «αγκαλιάζει» την Ελλάδα στην ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου / Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα συγκινητικό σκίτσο στο Facebook για τους ιατρούς, τους νοσηλευτές αλλά και το παραϊατρικό προσωπικό που δίνει καθημερινή μάχη στα νοσοκομεία με τον κορωνοϊό, θέλησε να πει το δικό του «ευχαριστώ» ο Ηλίας Μόσιαλος.

Οπως αναφέρει στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics την ιδέα εμπνεύστηκε από αφίσα Ιταλών αστυνομικών που είδε προ ημερών το φως της δημοσιότητας. Σ' αυτήν την περίπτωση μια ιατρός «αγκαλιάζει» την Ελλάδα.

«Να στηρίξουμε όλοι και να προστατεύσουμε τους γιατρούς μας, τους νοσηλευτές μας, τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ, όλους τους εργαζόμενους στο σύστημα υγείας. Τους οφείλουμε ευγνωμοσύνη» τονίζει ο κ. Μόσιαλος. «Θα περάσουμε δύσκολα αλλά θα τα καταφέρουμε», έγραψε καταληκτικά στο μήνυμά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλίας Μόσιαλος Κορωνοϊός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ