Κορωνοϊός -Θεσσαλονίκη: Ομαλά διεξάγεται ο εφοδιασμός μέσω του λιμανιού - iefimerida.gr

Κορωνοϊός -Θεσσαλονίκη: Ομαλά διεξάγεται ο εφοδιασμός μέσω του λιμανιού

Λιμάνι Θεσσαλονίκης
Λιμάνι Θεσσαλονίκης, φωτογραφία intimenews ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ομαλα διεξάγεται ο εφοδιασμός μέσω του λιμανιού Θεσσαλονίκης τις μέρες του κορωνοϊού σύμφωνα με ανακοίνωση.

Αποφασισμένη να συνεχίσει τις προσπάθειές της για την απρόσκοπτη λειτουργία της εμπορικής κίνησης του λιμανιού και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου είναι, «παρά την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που επικρατεί», η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ), όπως προκύπτει από σημερινή ανακοίνωση. 

Κανονικά ο εφοδιασμός του λιμανιού εν μέσω κορωνοϊού

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου αναχώρησε από το λιμάνι, με τελικό προορισμό τα Σκόπια, σιδηροδρομικός συρμός με φορτίο 30 εμπορευματοκιβωτίων, που προορίζεται για βιομηχανίες της γειτονικής χώρας.
«Αυτό αποτελεί σημαντική εξέλιξη στη διατήρηση της συνεχούς λειτουργίας των υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας που εξυπηρετούνται μέσω του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης, το οποίο κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο ως Πύλη των Βαλκανίων εξυπηρετώντας μία ευρεία ενδοχώρα, άνω των 25 εκατομμυρίων κατοίκων», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει: «Στην ΟΛΘ Α.Ε. είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συνεισφέρουμε ισχυρά στην ευημερία τόσο των εργαζομένων μας όσο και των πελατών και των συνεργατών μας κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο και θα συνεχίσουμε αδιατάρακτα τις προσπάθειες μας στην κατεύθυνση αυτή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κορωνοϊός covid-19 Θεσσαλονίκη λιμάνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ