Sun: Οι γονείς του 4χρονου που πνίγηκε στην Κω κοιμόντουσαν στο δωμάτιο - iefimerida.gr

Sun: Οι γονείς του 4χρονου που πνίγηκε στην Κω κοιμόντουσαν στο δωμάτιο

Παραλία στην Κω
Παραλία στην Κω / Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεότερα στοιχεία γύρω από τον τραγικό πνιγμό 4χρονου από τη Βρετανία σε ξενοδοχείο στην Κω φέρνει στο φως δημοσίευμα της βρετανικής the Sun.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 4χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το 4χρονο αγόρι βρισκόταν στην Κω διακοπές με τους γονείς του. Οπως όλα δείχνουν, το παιδί ξύπνησε νωρίτερα και βγήκε από το δωμάτιο, πέφτοντας στο νερό όσο οι γονείς τους κοιμόνταν. Εντρομοι οι Βρετανοί έφτασαν στην πισίνα πολύ αργά, για να ανασύρουν το σώμα του παιδιού τους από το νερό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της The Sun, στο 4χρονο αγόρι παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ΚΑΡΠΑ, ωστόσο φαίνεται πως είχε χάσει τη ζωή του πριν ακόμη φτάσει το ασθενοφόρο στο σημείο. Οι γονείς του, αλλά και ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές της Κω.

Η ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη των γονιών του 4χρονου

Η The Sun φιλοξενεί δηλώσεις του εκπροσώπου της αστυνομίας στην Κω, που δήλωσε πως η σύλληψη των γονέων έγινε στα πλαίσια της τυπικής διαδικασίας. «Είναι σύνηθες να συλλαμβάνονται σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, αφήνονται ελεύθεροι αμέσως» ανέφερε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δημοσίευμα αναφέρει πως στο νησί της Κω χάθηκε πριν από 28 χρόνια ο μικρός Μπεν που βρισκόταν επίσης με τους γονείς του για διακοπές στο νησί. Την ημέρα της εξαφάνισης του Μπεν είχε αφεθεί στη φροντίδα των παππούδων του, ενώ η μητέρα του, Κέρι Νίνταμ, πήγε να εργαστεί σε ένα τοπικό ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανός πνιγμός αγόρι πισίνα Κως
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ