Κουμπαράς σε σχήμα καρδιάς για την ενίσχυση του Ειδικού δημοτικού σχολείου Σκιάθου - iefimerida.gr

Κουμπαράς σε σχήμα καρδιάς για την ενίσχυση του Ειδικού δημοτικού σχολείου Σκιάθου

Κουμπαράς σε σχήμα καρδιάς στην Σκιάθο
Κουμπαράς σε σχήμα καρδιάς στην Σκιάθο για το ειδικό δημοτικό σχολείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναυλία προς τιμήν του μεγάλου Ελληνα στιχουργού Μανώλη Ρασούλη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 8:30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου Σκιάθου και τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τη στήριξη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου.

Επιπλέον στο προαύλιο του σχολείου στήνεται ένας κουμπάρας σε σήμα καρδιάς, τον οποίο επιμελείται ο Χρήστος Τσιτσιγιάννης και είναι κατασκευασμένη από γυψοσανίδα με ειδικό σκελετό που θα υποδέχεται τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα των παρευρισκόμενων. Η καρδιά μπήκε στο στάδιο του βαψίματος και αναμένεται άμεσα να παραδοθεί στους διοργανωτές, όπως αναφέρει το magnesianews. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Skiathoslife.gr και την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου με την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου. Τραγούδια θα ερμηνεύσουν μαζί με τη Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας η κόρη του Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία η Κυριακή Δαμάσκου, ο Κωνσταντίνος Στεφανής και ο Θάνος Ματζίλης. Τη διεύθυνση έχει ο Νίκος Χιώτογλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σκιάθος Ειδικό σχολείο ενίσχυση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ