Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπή κυκλοφορίας στον Πλαταμώνα - iefimerida.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπή κυκλοφορίας στον Πλαταμώνα

Κόμβος Πλαταμώνα
Πλαταμώνας/ φωτογραφία: eurokinissi Χρήστος Μπόνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν προγραμματιστεί από σήμερα στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στο ύψος της Πιερίας, λόγω εργασιών συντήρησης.

Πού θα γίνουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, σήμερα Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη (26 και 27 Ιουνίου 2019) τις ώρες από 07.00 έως 19.00, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τον Ανισόπεδο Κόμβο Πλαταμώνα (400 χιλιόμετρο), έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Λεπτοκαρυάς (410 χιλιόμετρο) του αυτοκινητοδρόμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευαγγελισμού - Λεπτοκαρυάς.

Υπενθυμίζεται από την τροχαία ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ