Λάρισα: Παγετός και χιονόπτωση σε ορεινές περιοχές -«Τσουχτερό» το κρύο - iefimerida.gr

Λάρισα: Παγετός και χιονόπτωση σε ορεινές περιοχές -«Τσουχτερό» το κρύο

Εικόνα αρχείου από την χιονισμένη Λάρισα
Εικόνα αρχείου από την χιονισμένη Λάρισα -Πηγή: EUROKINISSI / ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραμένει και σήμερα ο παγετός στα ορεινά του νομού Λάρισας, καθώς οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές λόγω της κακοκαιρίας «Ζηνοβίας».

Από το πρωί σημειώνονται φαινόμενα χιονόπτωσης σε ορισμένες περιοχές, με τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας να επιχειρούν ώστε το οδικό δίκτυο να παραμείνει ανοιχτό.

Καλομπάτσιος: Τα εκχιονιστικά επιχειρούν από τα ξημερώματα

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος σημείωσε ότι εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν από τα ξημερώματα ρίχνοντας αλάτι στις περιοχές Ανατολή Αγιάς, Σπηλιά Κισσάβου, Σκλήθρο Αγιάς, Καλλιπεύκη Τεμπών και Σκοπία Φαρσάλων. Επίσης, εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονται και στο οδικό δίκτυο των περιοχών της Ελασσόνας.

Σύμφωνα με τον κ. Καλομπάτσιο οι δρόμοι σήμερα σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο παραμένουν ανοιχτοί και η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται κανονικά. Ο αντιπεριφεριάρχης καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να φέρουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες για κάθε ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάρισα παγετός χιονοπτώσεις χιόνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ