Ηράκλειο: Μαχαίρωσαν 28χρονο σε κατάστημα μέρα μεσημέρι – Διέφυγε ο δράστης - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Μαχαίρωσαν 28χρονο σε κατάστημα μέρα μεσημέρι – Διέφυγε ο δράστης

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης με έναν 28χρονο μαχαιρωμένο / Φωτογραφία αρχείου: Intime / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, το μεσημέρι της Τρίτης, με έναν δράστη να μαχαιρώνει έναν άνδρα, μέσα σε κατάστημα.

Σύμφωνα με το cretalive, λίγο μετά τις 17:00, ένας άνδρας μπήκε σε κατάστημα στην λεωφόρο Μαρτύρων και για άγνωστο, μέχρι στιγμής λόγο, μαχαίρωσε έναν 28χρονο άνδρα. Το περίεργο στην υπόθεση είναι πως όπως λένε οι μάρτυρες, δεν υπήρξε κάποιος καυγάς πριν, όμως εκτιμάται πως οι δύο άνδρες είχαν προσωπικές διαφορές, που κατέληξαν σε αυτό το σημείο.

Η αστυνομία έφτασε στο κατάστημα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία, ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά, αλλά είναι εκτός κινδύνου προς το παρόν. Ο δράστης είναι γνωστός στις Αρχές και είναι Έλληνας, ηλικίας 24 ετών. Φέρεται να διέφυγε με ένα smart και η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο δράστης πριν δύο ημέρες είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού και ενδεχομένως το περιστατικό αυτό να σχετίζεται με το συμβάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ