Βόλος: Επεισόδιο μεταξύ κατοίκων χωριού και του Αχ. Μπέου: «Δέκα μ@@@@@ς είστε» [βίντεο] - iefimerida.gr

Βόλος: Επεισόδιο μεταξύ κατοίκων χωριού και του Αχ. Μπέου: «Δέκα μ@@@@@ς είστε» [βίντεο]

Ο Αχιλλέας Μπέος
Ο Αχιλλέας Μπέος -Φωτογραφία: Thessalia TV
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή αντιπαράθεση με τους κατοίκους του χωριού Σταγιάτες είχε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος επισκέφτηκε την περιοχή εν μέσω αντιδράσεων για την διαχείριση του νερού.

Στην πλειονότητά τους οι κάτοικοι του χωριού αντιδρούν καθώς αναφέρουν ότι θα παραδοθεί η πηγή της Κρύας Βρύσης σε ιδιωτικά συμφέροντα και δηλώνουν έτοιμοι να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους. Παράλληλα, με ψήφισμα ζητούν να διαχειρίζονται μόνοι τους την υδροδότηση του χωριού τους.

Όταν ο δήμαρχος Βόλου έφτασε στο χωριό δέχθηκε σφοδρή κριτική από τις γυναίκες της περιοχής, οι οποίες του έλεγαν να φύγει καθώς είναι ανεπιθύμητος. Είναι δυνατόν κυρίες να μιλάτε έτσι;» τους είπε και μία κυρία του απάντησε «από τις κυρίες θα το βρεις!». Ακολούθησαν γιουχαΐσματα και από άλλους κατοίκους, με τον Αχιλλέα Μπέο να φωνάζει στη συνέχεια «δεκαπέντε μ***ς είστε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ