Μπλακ άουτ στη Ρόδο -Χωρίς ρεύμα στο νησί λόγω κεραυνού - iefimerida.gr

Μπλακ άουτ στη Ρόδο -Χωρίς ρεύμα στο νησί λόγω κεραυνού

Παλιά Πόλη στη Ρόδο
Παλαιά πόλη της Ρόδου / Φωτογραφία αρχείου: INTIMENEWS/ ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς ρεύμα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η Ρόδος, καθώς από τις 14:30 το νησί έχει μπλακ άουτ.

Δεν είναι όμως μόνο η Ρόδος που έχει μπλακ άουτ, αφού ρεύμα δεν έχει και η Χάλκη. Αυτή τη στιγμή, τεχνικοί καταβάλλουν προσπάθειες προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα rodiaki.gr, προσθέτοντας ότι τα δύο εργοστάσια του νησιού είναι εκτός λειτουργίας.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ1, το μπλακ άουτ σημειώθηκε όταν βγήκε εκτός λειτουργίας μία γραμμή στα εργοστάσια ηλεκτρισμού λόγω ενός κεραυνού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η βλάβη αναμένεται να αποκατασταθεί ή στις 5 ή μέχρι τις 8 το απόγευμα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για προβλήματα, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι χωριά της Ρόδου πλήττονται από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Το καλοκαίρι, άλλο ένα νησί, η Σκιάθος είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με το μπλακ άουτ, λόγω βλάβης στην ηλεκτροδότηση του νησιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπλακ αουτ ρεύμα ρόδος Χάλκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ