Το μπουρίνι τα διέλυσε όλα σε παραλίες της Χαλκιδικής [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Το μπουρίνι τα διέλυσε όλα σε παραλίες της Χαλκιδικής [εικόνες & βίντεο]

Ψυγείο και ομπρέλα αναποδογυρισμένα
Πολλές καταστροφές προκάλεσε η καταιγίδα στην Χαλκιδική / Φωτό: halkidikinews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η καλοκαιρινή μπόρα που χτύπησε στην Χαλκιδική έφερε και πολλές καταστροφές, τόσο σε χωράφια, όσο και σε παραλίες της περιοχής!

Οι ισχυροί άνεμοι και το χαλάζι που έπεσε σε κάποια σημεία, κατέστρεψε καλλιέργειες, ενώ από το πολύ νερό που έριξε, οι ξαπλώστρες μετατράπηκαν σε... βάρκες! Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έκαναν εκτεταμένες ζημιές σε Πολύγυρο, Καλύβες και στο μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής Χαλκιδικής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ομπρέλες αναποδογυρισμένες
Οι ομπρέλες δεν άντεξαν να μείνουν όρθιες από την κακοκαιρία

Στις Καλύβες οι ισχυροί άνεμοι σήκωσαν τραπέζια, καθίσματα, ομπρέλες μέχρι και ψυγεία, όπως αποτύπωσε και η κάμερα του halkidikinews.gr, ενώ στα Ψακούδια ένα beach bar μετατράπηκε σε ποτάμι, αφού η μπόρα τράβηξε τα νερά από την πόλη στην παραλία. Στον Δήμο Πολύγυρου έγιναν οι μεγαλύτερες ζημιές, αφού έπεσε χαλάζι και έγιναν καταστροφές σε ροδάκινα και οπωροκηπευτικά, αλλά και σε ελιές.

Είναι η δεύτερη σοβαρή ζημιά που παθαίνει η περιοχή σε μία εβδομάδα, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε από κεραυνό, στη περιοχή Βουρβουρού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Χαλάζι σε καλλιέργειες με ελιές
Ζημιές και σε καλλιέργειες από την χαλαζόπτωση στην Χαλκιδική
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ