Μπουρνούς για πυρκαγιά στη Νέα Μάκρη: Δεν είναι η πρώτη φωτιά που μπαίνει βράδυ, όλα αυτά είναι περίεργα - iefimerida.gr

Μπουρνούς για πυρκαγιά στη Νέα Μάκρη: Δεν είναι η πρώτη φωτιά που μπαίνει βράδυ, όλα αυτά είναι περίεργα

Ελικόπτερο
Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δήλωση ότι «δεν απειλούνται κατοικίες από τη φωτιά», προχώρησε ο δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς για την πυρκαγιά που ξέσπασε στη Νέα Μάκρη.

«Η φωτιά έχει οριοθετηθεί και από την πλευρά της ΝΤΑΟΥ Πεντέλης και αναμένουμε τα εναέρια μέσα για να την θέσουμε υπό ολικό έλεγχο», επισήμανε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real Fm.

«Δεν είναι η πρώτη φωτιά που μπαίνει βράδυ, προχθές ξαναείχαμε, όλα αυτά είναι λίγο περίεργα. Ελπίζω, πάντως, ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα», συνέχισε.

Πατούλης: «Δεν μπορεί να είναι τυχαίες οι φωτιές στη Νέα Μάκρη»

Την ίδια ώρα, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε με την σειρά του: «Το περίεργο είναι πως αυτοί η φωτιά είναι η δεύτερη μέσα σε τρεις μέρες στο ίδιο σημείο με δύο εστίες. Υπάρχουν κάποιες ύποπτες καταστάσεις οι οποίες ελέγχονται. Νομίζω, όμως, ότι δεν μπορεί να είναι τυχαίο στην ευρύτερη περιοχή να υπάρχουν μικροεστίες, επτά στο σύνολο, περίπου βραδινές ώρες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ