Μυστήριο με την εξαφάνιση γυναίκας στον Αλιμο - iefimerida.gr

Μυστήριο με την εξαφάνιση γυναίκας στον Αλιμο

Η Λίλα Αβραμίδου που αγνοείται
Η Λίλα Αβραμίδου που αγνοείται / Φωτογραφία: anikolouli.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση μιας γυναίκας τον Αύγουστο, από την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Η γη άνοιξε μέρα – μεσημέρι και «κατάπιε» την επίτιμη πρόεδρο του Σωματείου γνωστού εκπαιδευτικού οργανισμού της πρωτεύουσας. Την υπόθεση εξαφάνισής της, ερευνά η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα ίχνη της Λίλας Αβραμίδου χάθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 27 Αυγούστου από πάρκινγκ της παραλίας του Αλίμου. Εκεί την μετέφερε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη ένας οδηγός ταξί που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή. Κάμερα ασφαλείας καταστήματος στον τόπο, δεν κατέγραψε την αποβίβαση της από το όχημα.

Η τσάντα θαλάσσης που κρατούσε η αγνοούμενη γυναίκα, δεν βρέθηκε ποτέ. Η έρευνα της εκπομπής σε ευαίσθητες υπηρεσίες και νοσοκομεία, δεν απέδωσε καρπούς. Στο στούντιο του «Τούνελ» βρέθηκε ο γιος της Στέλιος Μακρυπλίδης. Ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει πως μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ούτε μια αξιόπιστη πληροφορία για την τύχη της αγαπημένης του μητέρας και πως εξαφανίστηκε έτσι ξαφνικά.

Η Λίλα Αβραμίδου
Η Λίλα Αβραμίδου

«Δεν είναι δυνατόν οι άνθρωποι να χάνονται έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη…», είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση σε όποιον θυμάται να είδε μια γυναίκα με τα χαρακτηριστικά της μητέρας του, να τον βοηθήσει ώστε να μπει ένα τέλος στην αγωνία του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν την είδε κανείς εκεί που την άφησε ο οδηγός...

Συγγενείς και στενοί φίλοι της Λίλας Αβραμίδου, αμέσως μετά την εξαφάνιση κόλλησαν κατά μήκος της παραλιακής αφίσες με τη φωτογραφία της , αλλά κανένας από τους λουόμενους ή περαστικούς δεν την είδε.

Τηλεθεατές – λουόμενοι που επικοινώνησαν με την εκπομπή, ανέφεραν πως όταν έμαθαν για την εξαφάνιση της στην παραλία του Αλίμου, έκαναν οι ίδιοι έρευνα μεταξύ τους, αλλά κανείς δε βρέθηκε να δώσει μία αξιόπιστη μαρτυρία.

Τι είπε ο οδηγός που μετέφερε την Αβραμίδου

Ο ίδιος θυμάται πως η αγνοούμενη ήταν μια ευγενική γυναίκα αλλά δεν συγκράτησε λεπτομέρειες σχετικά με τα ρούχα που φορούσε ή τη τσάντα που κρατούσε. Μίλησε στη δημοσιογράφο για τη διαδρομή που ακολούθησε και ισχυρίστηκε πως άφησε την Αβραμίδου στο πάρκινγκ παραλιακού κέντρου στον Άλιμο. Δεν την είδε όμως να κατευθύνεται στην παραλία.

Την ίδια στιγμή, αγωνία επικρατεί και στην Κρήτη για μια 18χρονη μητέρα που εξαφανίστηκε. Οπως μεταδίδει το flashnews, η 18χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, έφυγε από το σπίτι της στο Ασήμι του Δήμου Γόρτυνας στην Μεσσαρά το απόγευμα της Κυριακής. Δεν επέστρεψε όμως ποτέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ