Ναύπακτος: Ατύχημα με τρίχρονο κοριτσάκι σε λούνα παρκ -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - iefimerida.gr

Ναύπακτος: Ατύχημα με τρίχρονο κοριτσάκι σε λούνα παρκ -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Εικόνα από τα παζάρια και το Λούνα Παρκ στη Ναύπακτο
Εικόνα από τα παζάρια και το Λούνα Παρκ στη Ναύπακτο / Φωτογραφία; Nafpaktianews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε πλανόδιο λούνα παρκ στη Ναύπακτο.

Ένα κοριτσάκι ηλικίας τριών ετών τραυματίστηκε απόψε ελαφρά στο κεφάλι όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε από παιδικό τρενάκι, στην παραλία της Ναυπάκτου.

Σε νοσοκομείο της Πάτρας το τρίχρονο αγόρι από τη Ναύπακτο

Αμέσως μετά το παιδί διακομίστηκε στο κέντρο υγείας της Ναυπάκτου, όπου του παρασχέθηκαν ο πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια οι γονείς του το μετέφεραν, για προληπτικούς λόγους, σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας στήνονται πάγκοι μικροπωλητών, τα γνωστά στους ντόπιους «παζάρια», αλλά και Λούνα Παρκ κάθε χρόνο τέτοια εποχή κατά τους εορτασμούς του πολιούχου της Ναυπάκτου, του Αγίου Δημητρίου.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ενώ τις έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού του παιδιού τις έχει αναλάβει το Λιμενικό. Τραγική κατάληξη είχε δυστύχημα σε Λούνα Παρκ του Αλμυρού Βόλου στα τέλη του Αυγούστου, όταν 14χρονη έχασε τη ζωή της όταν γλίστρησε και έπεσε από το «χαλί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ναύπακτος Λούνα παρκ Ατύχημα τρίχρονο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ