Ενας ακόμη νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού -50χρονος Ελληνας κρατούμενος - iefimerida.gr

Ενας ακόμη νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού -50χρονος Ελληνας κρατούμενος

Οι φυλακές Κορυδαλλού
Νεκρός κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού/ Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας ακόμη κρατούμενος άφησε την τελευταία του πνοή στις φυλακές Κορυδαλλού, αυτή τη φορά ένας 50χρονος Ελληνας.

Ο συγκεκριμένος κρατούμενος εξέτιε ποινή για κλοπές. Το πρωί της Δευτέρας τον βρήκαν νεκρό οι συγκρατούμενοί του στη Δ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο ο θάνατος του 50χρονου κρατούμενου να οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1.

Συμπλοκή κρατουμένων την Κυριακή στον Κορυδαλλό

Υπενθυμίζεται ότι, σε ένα ξεχωριστό περιστατικό, το βράδυ της Κυριακής υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στο νέο ξεκαθάρισμα λογαριασμών αλληλομαχαιρώθηκαν δυο Αλβανοί, οι οποίοι είναι αρχηγοί αντίπαλων συμμοριών στις φυλακές, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida. Ο ένας Αλβανός μάλιστα είχε μαστιγώσει τον Μάρτιο του 2018 σωφρονιστικό υπάλληλο με αυτοσχέδιο μαστίγιο, γεγονός που είχε καταγγελθεί τότε από την ομοσπονδία σωφρονιστικών υπαλλήλων Ελλάδας η οποία είχε διαμαρτυρηθεί έντονα για το πρωτοφανές περιστατικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ