Χτύπησαν ΑΤΜ στη Γλυφάδα και σκόρπισαν στο δρόμο 50ευρα και 20ευρα - iefimerida.gr

Χτύπησαν ΑΤΜ στη Γλυφάδα και σκόρπισαν στο δρόμο 50ευρα και 20ευρα

Μηχάνημα ΑΤΜ σπασμένο
Νέα έκρηξη σε μηχάνημα ΑΤΜ, αυτή τη φορά στη Γλυφάδα / Φωτογραφία: Intime / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ακόμη «χτύπημα» από την συμμορία των ΑΤΜ, που τα ξημερώματα της Δευτέρας προκάλεσε έκρηξη σε μηχάνημα, αυτή τη φορά στην Ανω Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 03:40, άγνωστοι προχώρησαν σε έκρηξη μηχανήματος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου της περιοχής, στη συμβολή των οδών Γούναρη και Ιθάκης. Από την έκρηξη δημιούργησαν εκτεταμένες ζημιές στο μηχάνημα, αλλά και στην πρόσοψη του καταστήματος. Οι δράστες, σύμφωνα με μάρτυρες, ήταν τέσσερις και αφού ανατίναξαν το μηχάνημα, άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα και διέφυγαν με ένα ασημί αυτοκίνητο.

Το ίδιο ΑΤΜ είχε γίνει στόχος πριν 20 μέρες περίπου, όταν το είχαν κάψει. Αρκετά χαρτονομίσματα σκορπίστηκαν σε όλο το τετράγωνο, με τους ληστές να αρπάζουν το υπόλοιπο ποσό που ήταν μέσα στις κασετίνες. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για να τους εντοπίσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΜ ΕΚΡΗΞΗ ΑΤΜ Γλυφάδα ληστές αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ