Τα παιδιά της Γιάννας Αγγελοπούλου και η νύφη της στη Βουλή, για την επιτροπή «Ελλάδα 2021» - iefimerida.gr

Τα παιδιά της Γιάννας Αγγελοπούλου και η νύφη της στη Βουλή, για την επιτροπή «Ελλάδα 2021»

Επιτροπή 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου Παυλόπουλος
Η οικογένεια της Γιάννας Αγγελοπούλου στο πλευρό της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σύζυγός της Θεόδωρος, τα δυο παιδιά της Παναγιώτης και η νύφη της Ελλη Παπαδιαμάντη, συνόδευσαν την Γιάννα Αγγελοπούλου σήμερα το πρωί στη Βουλή για την πανηγυρική έναρξη της επιτροπής «Ελλάδα 2021» της οποίας ηγείται.

Η κυρία Αγγελοπούλου έφθασε λίγο πριν τις 10:30 το πρωί στη Βουλή όπου την υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας. Κομψή όπως πάντα, με ένα λιλά κοστούμι, πλατύ χαμόγελο και καλή διάθεση μίλησε με όλους, χαιρέτησε τους πάντες, έκανε hi5 με τον Ζαχαρία Ιμάμ, τον 18χρονο νέο από τη Συρία ο οποίος ζει στην Ελλάδα και πέτυχε και μάλιστα με υψηλό βαθμό την εισαγωγή του στη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, συγκεντρώνοντας 19.055 μόρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλευρό της κυρίας Αγγελοπούλου βρέθηκε σύσσωμη η οικογένειά της. Στις πρώτες σειρές των εδράνων κάθονταν ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος ενώ λίγο πιο πίσω οι δύο γιοι της και η νύφη της. Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και η σύζυγός του Ελλη Παπαδιαμάντη.

Θεόδωρος Αγγελόπουλος
Θεόδωρος Αγγελόπουλος

Η κυρία Αγγελοπούλου, το τελευταίο διάστημα έχει κάνει δύο δημόσιες εμφανίσεις με τον γιο της Παναγιώτη και την σύζυγό του Ελλη, μετά και τη βάφτιση του παιδιού τους και εγγονιού της, στη βίλα της στη Φιλοθέη. Στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν παράσταση χορού και λίγες ημέρες αργότερα στην πρεμιέρα της ταινίας για τη ζωή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, σε σινεμά στους Αμπελόκηπους.

Ζαχαρίας Ιμάμ, Δημήτρης Αγγελόπουλος, Ελλη Παπαδιαμάντη, Παναγιώτης Αγγελόπουλος
Ζαχαρίας Ιμάμ, Δημήτρης Αγγελόπουλος, Ελλη Παπαδιαμάντη, Παναγιώτης Αγγελόπουλος
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ