Στο λιμάνι του Πειραιά μεταφέρονται 163 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη - iefimerida.gr

Στο λιμάνι του Πειραιά μεταφέρονται 163 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη

Πρόσφυγες και μετανάστες στο λιμάνι του Πειραιά
Πρόσφυγες και μετανάστες στο λιμάνι του Πειραιά / Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο λιμάνι του Πειραιά, με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Σάμος» μεταφέρονται 163 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη.

Το πλοίο αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι στις 6:30 το πρωί, ενώ οι μετανάστες και πρόσφυγες αναμένεται να οδηγηθούν σε δομές φιλοξενίας με λεωφορεία, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σε δήλωσή του ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, υπογραμμίζει την ανάγκη μεταφοράς μεταναστών και προσφύγων από τα νησιά. Επιβάλλεται η λήψη σοβαρών μέτρων από την Κυβέρνηση, στην αρμοδιότητα της οποίας είναι το όλο θέμα, και η μεταφορά άμεσα εκτός νήσων των διαβιούντων στα Κ.Υ.Τ., όπως συνέστησαν προχθές με κοινή δήλωση τους εκατοντάδες Ευρωπαίοι ιατροί και σήμερα ο αρχιτέκτονας της προσφυγικής συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας Αυστριακός κ.Κνάους, αλλά όπως και η λογική επιτάσσει. Τυχόν “έκρηξη κορωνοϊου” στα Κ.Υ.Τ. θα είναι καταστροφική και θα υπάρχουν ευθύνες., σημειώνει σε δήλωσή του, όπως μεταδίδει το lesvospost.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μετανάστες πρόσφυγες Λέσβος Πειραιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ