Ο Ολυμπιακός στο πλευρό του 14χρονου που τον παρέσυρε ΙΧ στην Πεντέλη -«Φυσικά και θα ξαναπάς στο γήπεδο» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός στο πλευρό του 14χρονου που τον παρέσυρε ΙΧ στην Πεντέλη -«Φυσικά και θα ξαναπάς στο γήπεδο» [βίντεο]

O 14χρονος Μιχάλης που παρασύρθηκε από ΙΧ στη Νέα Πεντέλη
O 14χρονος Μιχάλης που παρασύρθηκε από ΙΧ στη Νέα Πεντέλη -Φωτογραφία: Youtube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλευρό του 14χρονου Μιχάλη βρίσκεται η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε το βράδυ της 26ης Οκτωβρίου στη Νέα Πεντέλη.

Ο μικρός Μιχάλης παρασύρθηκε από ΙΧ 27χρονης οδηγού στιγμές αφότου είχε αποβιβαστεί από λεωφορείο μαζί με συνομηλίκους φίλους του. Η 27χρονη αρχικά διέφυγε από το σημείο, ωστόσο αργότερα παραδόθηκε αυτοβούλως στην ΕΛ.ΑΣ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βίντεο: Το μήνυμα του Ολυμπιακού στον 14χρονο Μιχάλη

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, λαμβάνοντας υπόψιν την αγάπη που τρέφει ο 14χρονος για την ομάδα του Πειραιά, δημιούργησε ένα βίντεο με τους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου να του εύχονται ταχεία ανάρρωση, ενώ στο νοσοκομείο που εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 14χρονος το «παρών» έδωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος μάλιστα του χάρισε μια φανέλα της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο πατέρας του 14χρονου μιλώντας στο ραδιόφωνο του Sport24 είχε αποκαλύψει πως το πρώτο πράγμα που τον ρώτησε ο γιος του όταν άνοιξε τα μάτια του ήταν εάν θα καταφέρει να ξαναπάει στο γήπεδο.

Στο σχόλιο του video που ανέβασε στο λογαριασμό της στο youtube η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Μιχάλη, φυσικά και θα ξαναπάς στο γήπεδο! Σε περιμένουμε στο Καραϊσκάκη το συντομότερο δυνατό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ