Πόρος-ντοκουμέντο: Η στιγμή που το ελικόπτερο χτυπάει στα καλώδια της ΔΕΗ και εκρήγνυται [βίντεο] - iefimerida.gr

Πόρος-ντοκουμέντο: Η στιγμή που το ελικόπτερο χτυπάει στα καλώδια της ΔΕΗ και εκρήγνυται [βίντεο]

 Πόρος: Η μοιραία στιγμή που το ελικόπτερο χτυπάει στα καλώδια της ΔΕΗ
Πόρος: Η μοιραία στιγμή που το ελικόπτερο χτυπάει στα καλώδια της ΔΕΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο βίντεο σοκ από το τρομακτικό δυστύχημα με το ελικόπτερο στον Πόρο, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το συγκλονιστικό βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα saronicmagazine.gr, και αναρτήθηκε στην νορβηγική ιστοσελίδα vgtv.no δείχνει το μοιραίο ελικόπτερο να εκρήγνυται στον αέρα και στη συνέχεια να καταλήγει στη θάλασσα του Πόρου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βίντεο τράβηξε κατά σύμπτωση ο 22χρονος Δανός Στίαν Μπρέντμο Σίβερσεν. Οπως λέει ο ίδιος βρίσκονταν με έναν φίλο του στην πρώτη ημέρα του ταξιδιού τους με ιστιοπλοϊκό. Την ώρα που έλεγχε τη νέα κάμερα του φίλου του είδε ξαφνικά το ελικόπτερο

«Πετούν στην περιοχή μερικά ελικόπτερα. Συνήθως πετούν κατ 'ευθείαν επάνω, αλλά αυτό πέταξε λίγο προς τα εμπρός και μετά χτύπησε ένα καλώδιο υψηλής τάσης. Υπέστην σοκ. Είναι θλιβερό. Το περιστατικό φαινόταν πολύ σοβαρό και σκεφτόμουν εκείνους τους ανθρώπους στο ελικόπτερο» δήλωσε ο Σίβερσεν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τη θάλασσα ανασύρθηκαν νεκροί και οι τρεις επιβαίνοντες, ενώ σημειώθηκε μπλακ άουτ στον Πόρο καθώς το ελικόπτερο έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ