Προβλήματα από την κακοκαιρία και στην Ηπειρο -Κλειστοί δρόμοι και διακοπή ρεύματος - iefimerida.gr

Προβλήματα από την κακοκαιρία και στην Ηπειρο -Κλειστοί δρόμοι και διακοπή ρεύματος

Αστραπές στον ουρανό στην Ουρανούπολη
Κακοκαιρία το βράδυ της Τετάρτης και στην Ηπειρο / Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντικά προβλήματα άφησε πίσω της η κακοκαιρία και στην Ηπειρο, με περιοχές της πόλης των Ιωαννίνων να παραμένουν ως και το πρωί χωρίς ρεύμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ περιέγραψε την έκταση της καταστροφής. Οπως εξήγησε χωρίς ρεύμα παραμένουν χωριά στο ανατολικό Ζαγόρι από τους Μηλιωτάδες μέχρι τον Γερβενίτη και στο Τσεπέλοβο.

Χωρίς ρεύμα και στην περιοχή της Κόνιτσας, αλλά και μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων. Στα Γιάννενα, τη νύχτα, έπεσαν αρκετά δέντρα τα οποία η πυροσβεστική με την Πολιτική Προστασία απομάκρυνε, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη.

Τεράστιες υλικές ζημιές και θύματα στη Χαλκιδική

Ο κύριος όγκος του νερού, αλλά και η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε τα ξημερώματα την βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Χαλκιδική. Οι ζημιές στην περιοχή είναι ανυπολόγιστες, ενώ αρκετές είναι οι περιοχές που παραμένουν ως αυτή την ώρα χωρίς ρεύμα.

Ο τραγικός απολογισμός της κακοκαιρίας στη Χαλκιδική ανέρχεται σε τουλάχιστον έξι νεκρούς, με την Πυροσβεστική να κάνει λόγο και για πιθανότητα έβδομου. Την ίδια ώρα, αγνοείται η τύχη ψαρά, ο οποίος βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Καλλικράτειας Χαλκιδικής την ώρα της κακοκαιρίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ