Προβλήματα στα Χανιά από την κακοκαιρία: Το’ στρωσε στα ορεινά, παγωμένοι δρόμοι στα Σφακιά - iefimerida.gr

Προβλήματα στα Χανιά από την κακοκαιρία: Το’ στρωσε στα ορεινά, παγωμένοι δρόμοι στα Σφακιά

χιονια αυλη
Οροπέδιο Λασιθίου (του χρήστη Νίκου Τσιχλάκη) φωτογραφίες cretapost.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα σε τμήματα του ορεινού οδικού δικτύου των Χανίων σημειώνονται από την κακοκαιρία, που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Τα χιόνια από την κακοκαιρία, εκτός από τη Βόρεια Ελλάδα, έκαναν την εμφάνιση τους στις ορεινές περιοχές του Θερίσου, στην περιοχή της Δρακώνας Κεραμειών, καθώς και στις περιοχές Καράνου, Ορθούνι, Μεσαύλια και Κακόπετρο του δήμου Κανδάνου - Σελίνου, όπου οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
χιονια
Με χιόνια μπήκε η νέα χρονιά στην Κρητη

Οδηγίες για τους οδηγούς στην κακοκαιρία

Προβλήματα από την κακοκαιρία αναφέρθηκαν και στον δήμο Σφακίων και όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δήμου, «το οδόστρωμα στο οδικό δίκτυο των περιοχών Κράπη - Ασκύφου του δήμου Σφακίων είναι ολισθηρό, λόγω πάγου που έχει σχηματιστεί, γι' αυτό οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και τα οχήματα τους να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες».
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση μηχανήματα του δήμου βρίσκονται στις ορεινές περιοχές για να διατηρούν ανοιχτό το οδικό δίκτυο.
 

χιονια
Οροπέδιο Λασιθίου (φώτο του χρήστη Γιώργου Πετράκης)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ