Προβλήματα και στη Ρόδο από την κακοκαιρία «Βικτώρια»- Λάσπη, πέτρες και χώμα στο οδικό δίκτυο - iefimerida.gr

Προβλήματα και στη Ρόδο από την κακοκαιρία «Βικτώρια»- Λάσπη, πέτρες και χώμα στο οδικό δίκτυο

Αστραπή χτυπάει στη Ρόδο
Η «Βικτώρια» πέρασε και από το νησί της Ρόδου / Φωτογραφία: rodiaki, Φίλιππος Φιλίππου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κακοκαιρία «Βικτώρια», όπως αναμενόταν, έφτασε στα Δωδεκάνησα τη νύχτα, προκαλώντας αρκετά προβλήματα στη Ρόδο.

Από την ισχυρή βροχόπτωση που άρχισε να πέφτει λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο νησί, έχουν προκληθεί αρκετά προβλήματα, κυρίως στο οδικό δίκτυο, όπως αναφέρει και η rodiaki.gr. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο βόρειο τρίγωνο της Ρόδου αλλά και στην πόλη του νησιού. Αν και το δίκτυο ηλεκτροδότησης άντεξε, υπάρχουν αρκετά προβλήματα στους δρόμους, καθώς ο μεγάλος όγκος νερών, παρέσυρε πέτρες, χώμα και λάσπη.

Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στο οδικό δίκτυο Ρόδου – Λίνδου, αλλά και επί της Ρόδου Καμείρου, ενώ και σε πολλές περιοχές ο όγκος της βροχής παρέσυρε στους δρόμους πέτρες και λάσπη.

Νωρίς το πρωί, αναμένεται να γίνει αποτίμηση και καταγραφή των προβλημάτων αυτών που δημιουργήθηκαν στο νησί. Νωρίτερα, το πέρασμα της «Βικτώριας» από την Κρήτη προκάλεσε πολλά προβλήματα, με τα Χανιά να έχουν τα περισσότερα. Γέφυρες και διαβάσεις καταστράφηκαν, υπήρξαν κατολισθήσεις, ενώ οδηγοί και μαθητές σε σχολεία εγκλωβίστηκαν εξαιτίας του μεγάλου όγκου του νερού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ