Κορυδαλλός: Κλείνουν νωρίτερα την Παρασκευή τα σχολεία του δήμου -Προληπτική απολύμανση έναντι του κορωνοϊού - iefimerida.gr

Κορυδαλλός: Κλείνουν νωρίτερα την Παρασκευή τα σχολεία του δήμου -Προληπτική απολύμανση έναντι του κορωνοϊού

Απολύμανση σχολείου
Απολύμανση σχολείου / Φωτογραφία: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σύνολο των σχολικών μονάδων, παιδικών σταθμών και των δημοτικών κτηρίων, αποφάσισε να απολυμάνει για προληπτικούς λόγους, έναντι του νέου κορωνοϊού, ο δήμος Κορυδαλλού, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας.

Οι απολυμάνσεις στα σχολεία θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 6, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Κορυδαλλού, προκειμένου να συντονιστούν οι εργασίες της απολύμανσης , τα σχολεία θα κλείσουν την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 11.30 π.μ, ώστε να αποχωρήσουν οι μαθητές και να γίνει η καθαριότητα όλων των χώρων.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει ανακοινωθεί, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε Αχαία, Ηλεία και Ζάκυνθο, αλλά και 28 ακόμη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ξάνθη εξαιτίας του νέου κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ