«Χαρτί και καλαμάρι»: Το εδεσματοπωλείο που προσφέρει δωρεάν φαγητό τις ημέρες του Πάσχα σε όσους το έχουν ανάγκη - iefimerida.gr

«Χαρτί και καλαμάρι»: Το εδεσματοπωλείο που προσφέρει δωρεάν φαγητό τις ημέρες του Πάσχα σε όσους το έχουν ανάγκη

Ψαροταβέρνα στο Πέραμα προσφέρει δωρεάν φαγητό τις ημέρες του Πάσχα σε όσους το έχουν ανάγκη
Ψαροταβέρνα στο Πέραμα προσφέρει δωρεάν φαγητό τις ημέρες του Πάσχα σε όσους το έχουν ανάγκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία αξιέπαινη κίνηση, ειδικά τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, προχώρησε ο ιδιοκτήτης ψαροταβέρνας στο Πέραμα ενόψει των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας. Τι έκανε; Προσφέρει δωρεάν γεύματα τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Κοκκινίδης ιδιοκτήτης του Εδεσματοπωλείου «Χαρτί Και Καλαμάρι» στο Πέραμα αποφάσισε μαζί με την μητέρα του την κυρία Μελπομένη (81 ετών) να ανοίξει το μαγαζί τους, να μαγειρέψει και να μοιράσει φαγητό σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η κυρά Μέλπω μαγειρεύει σμυρνέικα φαγητά και γλυκά για όσους χρειάζονται σίτιση» έγραφε η ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του καταστήματος πριν λίγες ημέρες.

Χθες, η διεύθυνση του καταστήματος ενημέρωσε πως τα δωρεάν γεύματα θα συνεχιστούν και την Μεγάλη Παρασκευή, το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

To «ευχαριστώ» του καταστήματος σε όσους βοήθησαν

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους που αγκαλιάσατε την πρωτοβουλία μας.. Υπάρχει κόσμος που χρειάζεται αγάπη και ένα πιάτο φαγητό... Γι' αυτό και συνεχίζουμε και τη μεγάλη Βδομάδα να προσφέρουμε δωρεάν φαγητό (Μ. Παρασκευή Μ. Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα... Εσάς όλους που μας τιμήσατε με τις χορηγίες σας (Dport services και ειδικά τον κ. Γιώργο Πέτση, τα ζαχαροπλαστεία mous k ζυγός, την εταιρεία Ωκεανός με τα κατεψυγμένα, το χασάπικο ειλικρίνεια του Δαβίδ Μωρέ, τον Κωνσταντίνο Σπετσιωτάκη και την εταιρεία spe-co paper, τον Δήμο Μπερδέση και την εταιρεία paper-Q, τον Palamidi Ioanni για τα κρέατα και το σούπερ μάρκετ «Καλλονή... Σε μερικούς ιδιώτες που δεν χρειάζεται να πω ονόματα.. Την αδελφή μου που ανέλαβε με μεγάλη θετική διάθεση την κουζίνα.. ΚΑΙ τέλος στους φίλους μου που δε λείψανε από κοντά μου και πρόσφεραν αγάπη κ χαμόγελα...ΥΓ τη μητέρα μου σε άλλο αφιέρωμα θα κάνω μνεία», έγραψε χαρακτηριστικά η διεύθυνση του καταστήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ