Γηρυόνης: Nεκρή 75χρονη AMEA στη Ρόδο-Επαθε ανακοπή όταν πλημμύρισε το υπόγειο που διέμενε - iefimerida.gr

Γηρυόνης: Nεκρή 75χρονη AMEA στη Ρόδο-Επαθε ανακοπή όταν πλημμύρισε το υπόγειο που διέμενε

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ -Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tραγικό θάνατο βρήκε μια 75χρονη AMEA η οποία την ώρα της μεγάλης νεροποντής βρισκόταν μέσα στο πλημμυρισμένο σπίτι της στην Iαλυσό της Ρόδου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dimokratiki, η γυναίκα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο της Pόδου, περί ώραν 18.00 όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός της επήλθε από ανακοπή, την οποία υπέστη όταν πλημμύρισε η υπόγεια κατοικία της.

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Ρόδος

Οι δρόμοι στην πόλη της Ρόδου αλλά και στα χωριά έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους ενώ διακοπές ρεύματος και υπερχειλήσεις ποταμιών σε Αρχίπολη, Λάρδο έχουν προκαλέσει ανησυχία σε αρκετούς κατοίκους.

Σύμφωνα με την «Ροδιακή» δρόμοι και σπίτια έχουν πλημμυρίσει και στην Ιαλυσό, ενώ ακόμη και στην πόλη της Ρόδου η κατάσταση κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη με το νερό να έχει φτάσει στο ένα μέτρο σε κεντρικούς δρόμους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ