Ανατροπή: Ο αγνοούμενος ήρωας πολέμου στη Σάμο δολοφονήθηκε από τον φίλο του [εικόνα] - iefimerida.gr

Ανατροπή: Ο αγνοούμενος ήρωας πολέμου στη Σάμο δολοφονήθηκε από τον φίλο του [εικόνα]

Ο άτυχος ηλικιωμένος
Ο άτυχος ηλικιωμένος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σοκαριστική ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση που συγκλόνισε τη Σάμο, καθώς ο επί 3 χρόνια αγνοούμενος Μιχάλης Σαρικλής, ήρωας πολέμου με παράσημα, φέρεται να δολοφονήθηκε από φίλο του, όπως ομολόγησε ο τελευταίος.

Στις 11 Νοεμβρίου του 2016, ύστερα από έντονο τσακωμό που είχαν οι δύο άντρες έξω από το σπίτι του δεύτερου, ο 74χρονος χτύπησε με τα χέρια στο κεφάλι τον φίλο του, με τον ηλικιωμένο να πέφτει νεκρός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι με την υπόθεση είχε ασχοληθεί και η τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Ο δράστης είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής και είχε υποπέσει και εκεί σε αρκετές αντιφάσεις.

Ο Μιχάλης Σαρικλής
Ο Μιχάλης Σαρικλής

Ανακοίνωση για την δολοφονία του 92χρονου εξέδωσε και η υποδιεύθυνση ασφαλείας Σάμου

Όπως αναφέρεται: «Εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, με τη συνδρομή του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, υπόθεση ανθρωποκτονίας 92χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε τον Νοέμβριο του 2016 στη Σάμο.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 74χρονου ημεδαπού για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα Δικαστικής Αρχής σήμερα (25-10-2019) και κρατείται σε αστυνομική υπηρεσία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, την 26-11-2016 δηλώθηκε εξαφάνιση του 92χρονου, ο οποίος διέμενε στη Σάμο, από συγγενικό του πρόσωπο στο Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας του Νομού Ευβοίας. Άμεσα εκδηλώθηκαν ενέργειες για την αναζήτηση του ηλικιωμένου και τη συλλογή στοιχείων που αφορούσαν τα πραγματικά περιστατικά της εξαφάνισης.

Από τη συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, προέκυψαν ενδείξεις τέλεσης εγκληματικής ενέργειας, με βασικό ύποπτο τον 74χρονο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης τη υπόθεσης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου προσήγαν τον 74χρονο χθες (24-10-2019) σε αστυνομικό κατάστημα, όπου εξεταζόμενος αποδέχθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση. Ακολούθως, ο δράστης υπέδειξε σημείο σε απόκρημνη περιοχή στη Σάμο, όπου βρέθηκαν ανθρώπινα οστά, τα οποία θα αποσταλούν σε Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Για την εξέλιξη της υπόθεσης ενημερώθηκε σχετικά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ