Σάμος: Εξουδετερώθηκε βόμβα του Β' Παγκόσμιου Πολέμου [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάμος: Εξουδετερώθηκε βόμβα του Β' Παγκόσμιου Πολέμου [βίντεο]

Εξουδετερώθηκε βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στη Σάμο
Εξουδετερώθηκε βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στη Σάμο / Φωτογραφία: samostimes.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης βόμβας που είχε πέσει κατά τη διάρκεια του Β' Παγκόσμιου Πολέμου και που εντοπίστηκε στην περιοχή Χαρουπιές της πόλης της Σάμου.

Από νωρίς το πρωί ειδικό κλιμάκιο πυροτεχνουργών του Ελληνικού Στρατού αδρανοποίησε τη βόμβα και στη συνέχεια την απομάκρυνε από το σημείο όπου είχε βρεθεί για να την εξουδετερώσει τελικά σε στρατιωτική περιοχή με ελεγχόμενη έκρηξη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας σημειωθεί ότι για λόγους ασφαλείας από το πρωί εκκενώθηκαν υποχρεωτικά οι περιοχές που βρίσκονται κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε η βόμβα, ενώ δεν λειτούργησαν και γειτονικά σχολεία.

Στην επιχείρηση πήραν μέρος στρατιωτικοί σχηματισμοί, καθώς επίσης και η Ελληνική Αστυνομία, το Νοσοκομείο Σάμου, το ΕΚΑΒ, και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάμος βόμβα εξουδετέρωση βόμβας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ