Σάμος: Μετανάστες επιχείρησαν κατάληψη της πλατείας -Εξαλλος ο δήμαρχος: «Go, γ@@@σου, φύγε!» [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάμος: Μετανάστες επιχείρησαν κατάληψη της πλατείας -Εξαλλος ο δήμαρχος: «Go, γ@@@σου, φύγε!» [βίντεο]

Ο δήμαρχος ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος εκδιώκει τους μετανάστες από την πλατεία της Σάμου
Ο δήμαρχος ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος εκδιώκει τους μετανάστες από την πλατεία της Σάμου -Φωτογραφία: Samos24
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση επικράτησε στη Σάμο το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς ο δήμαρχος Γιώργος Στάντζος, σε έξαλλη κατάσταση, προσπάθησε να εκδιώξει μετανάστες από την κεντρική πλατεία Πυθαγόρα στην οποία - όπως καταγγέλλει - επιχειρούσαν να κάνουν κατάληψη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νωρίτερα οι μετανάστες είχαν συγκεντρωθεί στο έξω από το Ξένια, αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να αποχωρίσουν από το σημείο και να κατευθυνθούν απέναντι από την πλατεία Πυθαγόρα.

Λίγα λεπτά αργότερα αποφάσισαν να πάνε στη πλατεία με σκοπό την κατάληψή της. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος ο οποίος άρχισε να σπρώχνει τους συγκεντρωμένους και να φωνάζει: «Go, γ@@@σου, φύγε από εδώ».

Στο βίντεο, που καταγράφηκε από το Samos24.gr, ο δήμαρχος ακούγεται μάλιστα να ρωτά τον δημοσιογράφο: «Ακούγεται το γ@@@σου;».

Δείτε το βίντεο από το samos24.gr:

Λίγο αργότερα δήλωνε on camera: «Ξανά κατάληψη της κεντρικής πλατείας. Τους απομάκρυνε η Αστυνομία. Πλέον θα αρχίζουμε εμείς δράση, να κερδίσουμε τους κοινόχρηστους χώρους». Θέλουμε λύση αυτή τη στιγμή. Να φύγουν από το νησί! Τέλος! Δεν υπάρχει άλλη λύση. Τέλος!».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πικραμμένος από Σάμο: Θα πρέπει η χώρα να πάψει να είναι ελκυστική για μετανάστες

Υπενθυμίζεται ότι το νησί της Σάμου επισκέφτηκε το πρωί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος προκειμένου να υποδεχθεί τον Πορτογάλο πρωθυπουργό Αντόνιο Κόστα που βρέθηκε στο νησί. Σε δηλώσεις του, ο κ. Πικραμμένος τόνισε για το μεταναστευτικό πως «θα πρέπει η χώρα να πάψει να είναι ελκυστική χώρα για τους μετανάστες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ