«Γολγοθάς» στη Σαμοθράκη: Αγανακτισμένοι επιβάτες πολιόρκησαν το πλοίο! [εικόνες] - iefimerida.gr

«Γολγοθάς» στη Σαμοθράκη: Αγανακτισμένοι επιβάτες πολιόρκησαν το πλοίο! [εικόνες]

Ουρά για το πλοίο στη Σαμοθράκη
Ενταση σημειώθηκε και κατά την επιβίβαση στο Andros Jet / Φωτογραφία: Twitter/@anthokosmos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εντάσεις και περισσή ταλαιπωρία κύλησε και η χθεσινή ημέρα για τους επισκέπτες και τους κατοίκους της Σαμοθράκης.

Παρότι χθες ξεκίνησαν τα πρώτα δρομολόγια και άρχισε να αποσυμφορείται το νησί, στο λιμάνι της Σαμοθράκης (Καμαριώτισσα) εκτυλίχθηκαν -για μια ακόμη φορά τις τελευταίες ημέρες- πρωτοφανείς εικόνες.

Συγκεκριμένα, εκατοντάδες επιβάτες που είχαν αποκλειστεί στο νησί σχημάτισαν τεράστιες ουρές για να βρουν μια θέση στο πλοίο. Ο πολυήμερος αποκλεισμός, ωστόσο, έφερε πολλούς από τους επισκέπτες της Σαμοθράκης στα όριά τους με συνέπεια να καταγραφούν εντάσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το evros-news, κατά τη διάρκεια της νύχτας μια ομάδα νεαρών ατόμων επιχείρησε να κάνει… ντου στο οχηματαγωγό ANAX που είχε δέσει στο λιμάνι της Σαμοθράκης για να μεταφέρει αυτοκίνητα και φορτηγά -και όχι επιβάτες- στην Αλεξανδρούπολη.

Στο συμβάν επενέβησαν άνδρες του Λιμενικού της Σαμοθράκης, οι οποίοι μαζί με κατοίκους και -πιο ψύχραιμους- επιβάτες προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποτρέψουν την «έφοδο» στο οχηματαγωγό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σαμοθράκη: Αγανακτισμένοι επιβάτες «πολιόρκησαν» το Andros Jet

Ενταση ωστόσο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης και κατά την επιβίβαση στο επιβατηγό – οχηματαγωγό Andros Jet. Σύμφωνα με αναφορές στο Twitter, επιβάτες που στοιχίζονταν επί ώρες σε ουρές ενημερώθηκαν σε κάποια στιγμή ότι δεν υπάρχει χώρος για επιπλέον ανθρώπους στο πλοίο. Κάποιοι από αυτούς ξεκίνησαν τότε να… «πολιορκούν» την είσοδο για να καταφέρουν να φύγουν από τη Σαμοθράκη.

Δείτε εικόνες από το συγκεκριμένο συμβάν στο λιμάνι της Σαμοθράκης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εικόνες από drone, που φανερώνουν τον συνωστισμό στο λιμάνι της Σαμοθράκης ανέβασε και ο δήμαρχος του νησιού Αθανάσιος Βίτσας. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες ελήφθησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα (00:10) κατά την επιβίβαση στο Andros Jet.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ