Σεισμός στην Αθήνα: Κυκλοφοριακό... έμφραγμα στους δρόμους εξαιτίας του σεισμού [εικόνες] - iefimerida.gr

Σεισμός στην Αθήνα: Κυκλοφοριακό... έμφραγμα στους δρόμους εξαιτίας του σεισμού [εικόνες]

Σεισμός Αθήνα
Σεισμός στην Αθήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κίνηση στους βασικούς οδικούς άξονες είναι ιδιαίτερα αυξημένη, λόγω και του σεισμού στην Αθήνα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας.

Αυξημένη κυκλοφορία παρατηρείται αυτή την ώρα (λίγο πριν τις 8 το βράδυ), σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, από το Παλατάκι έως τον Σκαραμαγκά, στην Εθνική Οδό Αθηνών -Λαμίας από τις Τρεις Γέφυρες έως την Αχαρνών, καθώς και στην Αττική οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στην έξοδο της Μεταμόρφωσης και στο ρεύμα προς αεροδρόμιο στη σήραγγα Βριλησσίων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σεισμός Αθήνα

Νωρίτερα, μποτιλιάρισμα είχε και στα δύο ρεύματα της Βασ. Κωνσταντίνου και της Βασ. Σοφίας, στο ρεύμα εξόδου της Αθηνών - Λαμίας και Αθηνών - Κορίνθου, στη λεωφόρο Ποσειδώνος (στο ρεύμα προς Πειραιά), στην Αττική οδό (ρεύμα προς Ελευσίνα από 37ο έως το 23ο χλμ και στο ρεύμα προς αεροδρόμιο από 22ο έως 30οχλμ), καθώς και στο οδικό δίκτυο γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Σεισμός Αθήνα

Σημειώνεται, ότι περισσότεροι από 110 τροχονόμοι έχουν αναπτυχθεί σε διάφορα σημεία για τη διευκόλυνση των οδηγών, ενώ το έργο της Τροχαίας συνδράμει και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σεισμός Αθήνα
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ