Σομαλός συνελήφθη στο Ναύπλιο ως ύποπτος για πέντε εμπρησμούς! [βίντεο] - iefimerida.gr

Σομαλός συνελήφθη στο Ναύπλιο ως ύποπτος για πέντε εμπρησμούς! [βίντεο]

Αστυνομικός με χειροπέδες σε κρατούμενο
Ο 36χρονος Σομαλός κατηγορείται για πέντε εμπρησμούς / Φωτό: argolikeseidhseis.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον εισαγγελέα Ναυπλίου συνοδεία αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, οδηγήθηκε την Τρίτη ένας Σομαλός. Ο 36 ετών Αφρικανός, συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στο Λυγουριό Αργολίδας, ως ύποπτος για 5 συνολικά εμπρησμούς.

Το απόγευμα της Δευτέρας οι πυροσβεστικές δυνάμεις είχαν κλήση για φωτιά στο Λυγουριό Αργολίδας και κατά την άφιξή τους εκεί, διαπίστωσαν πως ξαφνικά άνοιγαν νέες εστίες. Αμέσως, με την συνεργασία της αστυνομίας, αφού κατάλαβαν πως πρόκειται για εμπρησμό, έστησαν επιχείρηση για να εντοπίσουν υπόπτους γύρω από την περιοχή.

Έτσι έφτασαν στα ίχνη του 36χρονου Σομαλού, ο οποίος κατά την ανάκριση, έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις. Έτσι, κρίθηκε ως βασικός ύποπτος για τους εμπρησμούς και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ναυπλίου.

Στο παρακάτω βίντεο της ιστοσελίδας argolikeseidhseis.gr, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπλίου Πύραρχος Βασίλης Αλεξόπουλος μιλάει για την υπόθεση:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ