«Μεταμορφώνεται» ο σταθμός Λαρίσης: Νέες αποβάθρες, διάβαση, σχέδια για δύο ορόφους -Δείτε τι θα αλλάξει - iefimerida.gr

«Μεταμορφώνεται» ο σταθμός Λαρίσης: Νέες αποβάθρες, διάβαση, σχέδια για δύο ορόφους -Δείτε τι θα αλλάξει

Σταθμός Λαρίσης/ Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
Σταθμός Λαρίσης/ Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εργα που θα αναβαθμίσουν σημαντικά τον σταθμό Λαρίσης, τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Αθήνας, δρομολογεί η ΕΡΓΟΣΕ το 2020.

Σύμφωνα με το economistas.gr, τα έργα στον σταθμό Λαρίσης θα έχουν προϋπολογισμό ύψους 65 εκατ. ευρώ και αφορούν στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του σταθμού και των υποδομών για την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή. Το πρώτο έργο που θα δημοπρατηθεί προβλέπει την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων στον σταθμό Λαρίσης για την εξυπηρέτηση των επιβατών και την υπόγεια σύνδεση του σιδηροδρομικού σταθμού με τον παρακείμενο σταθμό Λαρίσης της γραμμής 2 του μετρό.

Σταθμός Λαρίσης: Τι αλλαγές θα γίνουν, πότε θα ολοκληρωθούν τα έργα

Πέρα από τις εργασίες στον σταθμό Λαρίσης, στον συνολικό σχεδιασμό περιλαμβάνεται και ένα πλάνο αναμόρφωσης της περιοχής.

Διαβάστε στο economistas τι θα αλλάξει στον σταθμό Λαρίσης και πότε αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ