Στη φυλακή ο δράστης της διπλής άγριας δολοφονίας στην Καβάλα - iefimerida.gr

Στη φυλακή ο δράστης της διπλής άγριας δολοφονίας στην Καβάλα

Ο δράστης της διπλής δολοφονίας στη Καβάλα
Ο δράστης της διπλής δολοφονίας στη Καβάλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον δρόμο για τις φυλακές, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, πήρε ο δράστης της διπλής δολοφονίας στην Χρυσούπολη της Καβάλας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας.

Ο άνδρας, που πυροβόλησε με σκάγια για αγριογούρουνο τον γείτονα του και με άλλο φυσίγγι σκότωσε την μητέρα του θύματος, ισχυρίστηκε ότι θόλωσε όταν είδε τα θύματα να απειλούν την μητέρα του και ευχήθηκε τίποτα απο όσα ακολούθησαν να μην είχε συμβεί.

Η πρωτοφανής αγριότητα του διπλού φονικού στη Χρυσούπολη Καβάλας σόκαρε μέχρι και τους άντρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και τον ιατροδικαστή. Ο δράστης πυροβόλησε τα θύματά του σχεδόν εξ επαφής, έκοψε το νήμα της ζωής του 42χρονου από το ένα μέτρο, σημάδεψε και πάτησε σκανδάλη εναντίον της 67χρονης από τα 3 μέτρα. Ο αδελφός του δράστη, μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, όπως και ο συνήγορος του, ζήτησαν «συγγνώμη» από τους συγγενείς των θυμάτων.

Διπλή δολοφονία για την νταλίκα

Ο καβγάς μεταξύ των γειτόνων που ξεκίνησε για τη θέση στάθμευσης της νταλίκας του θύματος, νεαρού πατέρα 2 παιδιών γρήγορα εξελίχθηκε σε βίαιο επεισόδιο. Οι απειλές έδιναν κι έπαιρναν, όταν ο εποχικός δημοτικός υπάλληλος, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, είδε τον 42χρονο να μπαίνει στην αυλή του, να πηδάει στο μπαλκόνι του και να πιάνει τη μητέρα του από το λαιμό. Τότε, όπως υποστηρίζει, θόλωσε και μεταμορφώθηκε σε αδίστακτο δολοφόνο. Αμέσως μετά το περιστατικό ο δράστης εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του, με κάποιους στη γειτονιά να υποστηρίζουν πως έστρεψε το όπλο του και προς αυτούς όταν προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Λίγο αργότερα παραδόθηκε μόνος του στις αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ