Στην Πύλο ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό -Γιατί ήρθε στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Στην Πύλο ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό -Γιατί ήρθε στην Ελλάδα

Αεροσκάφος σε αεροδιάδρομο
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έφτασε στη Μεσσηνία / Φωτογραφία: messinialive
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Πύλο έφτασε το βράδυ της Δευτέρας, ο πρίγκιπας Αλβέρτος για το 5ο Διεθνές συνέδριο για την προστασία των θαλασσίων θηλαστικών που διεξάγεται στη «Costa Navarino».

Το αεροσκάφος, που επέβαινε, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, για το γάμο του οποίου έχουν γραφτεί πολλά, έφτασε στην Πύλο λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ, όπως αναφέρει το messinialive.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Σαρλέν με ασημένιο outfit και ο πρίγκιπας Αλβέρτος με λευκό κοστούμι.
Η Σαρλέν και ο πρίγκιπας Αλβέρτος / Φωτογραφία: AP

Η 5η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη για τα Θαλάσσια Θηλαστικά και τις Θαλάσσιες Προστατευόμενες Περιοχές θα διεξαχθεί, από τις 8 έως τις 12 Απριλίου 2019, στο Costa Navarino με τη διοργάνωση της WWF Ελλάς και της Διεθνής Επιτροπής για τα Θαλάσσια Θηλαστικά και τις Θαλάσσιες Προστατευόμενες Περιοχές.

Το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» υποστηρίζει τη διεξαγωγή της Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης, στη Μεσσηνία.

Στη διάσκεψη, που θα δώσει το παρών και ο πρίγκιπας Αλβέρτος ο οποίος έχει δύο παιδιά με την Σαρλέν, θα αξιολογηθεί η πρόοδος που σημειώθηκε τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ