Θεσσαλονίκη: Χωρίς νερό για αρκετές ώρες οι Συκιές σήμερα το πρωί - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Χωρίς νερό για αρκετές ώρες οι Συκιές σήμερα το πρωί

Βρύση νερό βάνα
Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ -Φωτογραφία: Eurokinissi/Γεωργία Παναγοπούλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς νερό θα μείνουν σήμερα Μεγάλη Τρίτη για αρκετές ώρες καταναλωτές στην περιοχή των Συκεών, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΥΑΘ, «θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού Φ300 στη συμβολή των οδών, Ζαχαρία Γουναρίδη-Μάνου Λουντέμη».

Λόγω των εργασιών, θα υπάρξει διακοπή της υδροδότησης από τις 08:00 έως τις 12:00 στην ευρύτερη περιοχή.

Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ αναφέρει:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη 23 Απριλίου 2019 από τις 08:00 έως τις 12:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού Φ300 στη συμβολή των οδών, Ζαχαρία Γουναρίδη-Μάνου Λουντέμη, της Δ.Ε.Συκεών του Δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα στις οδούς Ζαχαρία Γουναρίδη , Μπελογιάννη, Μελκούρη και όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς της Δ.Ε.Συκεών του Δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΑΘ Συκιές Θεσσαλονίκη Διακοπή νερού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ