Απίστευτο! Εριξε χαλάζι στην Θεσσαλονίκη [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο! Εριξε χαλάζι στην Θεσσαλονίκη [εικόνα & βίντεο]

Γυναίκα με ομπρέλα στη Θεσσαλονίκη
Χαλάζι στη Θεσσαλονίκη / Φωτογραφία αρχείου: MotionTeam/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φθινοπωρινός είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη από το πρωί της Κυριακής.

Ο Ιούνιος μπήκε στη Θεσσαλονίκη με καταιγίδα και ισχυρούς ανέμους, οι οποίοι προκάλεσαν προβλήματα σε αρκετές περιοχές. Ο δυνατός αέρας παρέσυρε καρέκλες και ομπρέλες, ενώ δημιουργήθηκαν προβλήματα και στην κυκλοφορία. Μάλιστα, στο κέντρο της συμπρωτεύουσας αρκετοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βίντεο από τη χαλαζόπτωση στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Μετά το πρώτο μπουρίνι, ακολούθησε και δεύτερη καταιγίδα. Αυτή τη φορά, μάλιστα, σημειώθηκε και και χαλαζόπτωση σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπως η Καλαμαριά, η Πυλαία, το Πανόραμα και η Τούμπα. Η πυροσβεστική δέχθηκε δύο κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια στην Τριανδρία και το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Βίντεο από την χαλαζόπτωση από το voria

Η σελίδα στο Facebook, NorthMeteo, μοιράστηκε φωτογραφία από το χαλάζι που έπεσε στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Οπως φαίνεται, το χαλάζι μικρού μεγέθους γέμισε τα μπαλκόνια σπιτιών και τα πεζοδρόμια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ