Η στιγμή που σκύλος της ΕΛΑΣ εντοπίζει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που σκύλος της ΕΛΑΣ εντοπίζει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών [βίντεο]

Ο Ατλας, ο σκύλος της αστυνομίας μπροστά από την ποσότητα που ξετρύπωσε
Ο Ατλας, ο σκύλος της αστυνομίας μπροστά από την ποσότητα που ξετρύπωσε / Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που ο σκύλος της αστυνομίας, ονόματι Άτλας, εντοπίζει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών αποτυπώνει με βίντεο που ανάρτησε την Τρίτη, η αστυνομική διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook.

Ο Ατλας συνέβαλε έτσι στη σύλληψη ενός 44χρονου, που διατηρούσε σε κοντέινερ 22 κιλά κάνναβη το μεσημέρι της Δευτέρας. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα σε χώρο επιχείρησης του 44χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Σίνδου, όπου με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, εντοπίσθηκαν κρυμμένα μέσα σε κοντέινερ 27 συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 22 κιλών και 940 γραμμαρίων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάρτηση της αστυνομίας για τον Άτλα τον σκύλο

Ο αξιολάτρευτος σκύλος, ένα μαύρο λαμπραντόρ, ποζάρει στη συνέχεια σε ανάρτηση των αστυνομικών στο Facebook και μπροστά από την τεράστια ποσότητα ναρκωτικών που εντόπισε στη Σίνδο. «Μπράβο Ατλα για μια ακόμη επιτυχία! Χάρη στη “μύτη” του εντοπίστηκαν πάνω από 22 κιλά κάνναβης που ήταν κρυμμένα σε επιχείρηση 44χρονου, ο οποίος συνελήφθη» αναφέρει η ανατηση.

Οσα εντόπισε η αστυνομία στο κοντέινερ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον χώρο επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, έπειτα από την επιτυχημένη αποκάλυψη του Άτλα, του αστυνομικού σκύλου, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μία πινακίδα κυκλοφορίας οχήματος για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφάλειας Εχεδώρου, ένας χρυσός σταυρός για τον οποίον είχε δηλωθεί απώλεια στο Τμήμα Ασφάλειας Γλυφάδας και δύο κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ. Επίσης κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών που ξετρύπωσε ο σκύλος της ΕΛΑΣ. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ