Τι εξετάζουν οι αρχές για τη σορό που εντοπίστηκε στο Πέραμα - Εχει χτυπήματα στο κεφάλι - iefimerida.gr

Τι εξετάζουν οι αρχές για τη σορό που εντοπίστηκε στο Πέραμα - Εχει χτυπήματα στο κεφάλι

Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος
Μυστήριο με το πτώμα που βρέθηκε στο Πέραμα /Φωτογραφία αρχείου: INTIMENEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κακώσεις στα πλευρά και χτύπημα στο κεφάλι, έφερε η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε χθες στη θαλάσσια περιοχή του Περάματος.

Όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας, εξετάζει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, αναφορικά με τη σορό του άνδρα, πιθανότατα αλλοδαπού, που εντοπίστηκε χθες το πρωί σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από την προβλήτα ΙΙ στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η σορός, που βρίσκονταν στο νερό τουλάχιστον 10 ημέρες, έφερε αρκετές κακώσεις στα πλευρά και χτύπημα στο κεφάλι, ενώ ήταν τυλιγμένη με νάιλον διαφανείς και μαύρες σακούλες δεμένες με μονωτική ταινία.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν έρευνες για την ταυτοποίηση της σορού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ