Ξαφνικό μπουρίνι χτύπησε Αχαΐα-Ναυπακτία -Βρέθηκε νεκρός ένας αγνοούμενος [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ξαφνικό μπουρίνι χτύπησε Αχαΐα-Ναυπακτία -Βρέθηκε νεκρός ένας αγνοούμενος [εικόνες & βίντεο]

Ξαφνικό μπουρίνι χτύπησε την Δυτική Ελλάδα
Ξαφνικό μπουρίνι χτύπησε την Δυτική Ελλάδα -Φωτογραφία: thebest.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξαφνική αλλαγή του καιρού σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες της Κυριακής στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.

Ο ήλιος και η ζέστη έδωσαν μέσα σε λίγα λεπτά τη θέση τους σε μαύρα σύννεφα, βροντές, θυελλώδεις ανέμους και έντονη βροχόπτωση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λουόμενοι μάζευαν άρον-άρον τα πράγματά τους από τις παραλίες της περιοχής ενώ έχουν αναφερθεί και ζημιές σε ομπρέλες θαλάσσης και τραπεζοκαθίσματα καταστημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ένας λουόμενος τραυματίστηκε στην Κάτω Αχαΐα από ομπρέλα που τον χτύπησε. Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Πλαζ της Πάτρας ο ναυαγοσώστης απομάκρυνε τους τελευταίους λουόμενους ενώ στην παραλιακή προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω της μαζικής επιστροφής των συμπολιτών στα σπίτια τους.

Αγνοείται άνδρας στην Κάτω Βασιλική

Την ίδια ώρα, στην Κάτω Βασιλική Ναυπάκτου, αγνοείται άνδρας σύμφωνα με το nafpaktianews.gr

Ο αγνοούμενος την ώρα που τα έντονα καιρικά φαινόμενα «χτύπησαν» την παραλία Κάτω Βασιλικής προσπάθησε να σώσει την βάρκα του που είχε αρχίσει να την παρασύρει ο ισχυρός άνεμος κολυμπώντας και στην συνέχεια εξαφανίστηκε.

Φίλος του ο οποίος ήταν μαζί τον αναζήτησε και κάλεσε σκάφος του λιμενικού σώματος. Τελικά, μετά από έρευνες από βάρκες ψαράδων του χωριού αλλά και από το λιμενικό σώμα ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ