Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Ραχήλ Μακρή υποστηρίζει ότι είναι ο «εφευρέτης της διαδικτυακής τηλεόρασης παγκοσμίως» [εικόνα] - iefimerida.gr

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Ραχήλ Μακρή υποστηρίζει ότι είναι ο «εφευρέτης της διαδικτυακής τηλεόρασης παγκοσμίως» [εικόνα]

Η υποψηφιότητα του Αγγελου Διαμαντουλάκη
Η υποψηφιότητα του Αγγελου Διαμαντουλάκη, στο πλάι της Ραχήλ Μακρή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υποψηφιότητα... έκπληξη στο πλάι της ΡαχήλΜακρή για το Δήμο Παλλήνης-Ανθούσα -Γέρακα: Πρόκειται για τον Αγγελο Διαμαντουλάκη, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως... «εφευρέτης της διαδικτυακής τηλεόρασης παγκοσμίως».

Η Ραχήλ Μακρή είναι υποψήφια δήμαρχος Παλλήνης-Ανθούσα -Γέρακα και στις δημοτικές εκλογές του Μάη θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις τρεις περιοχές.

Μαζί της κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο Αγγελος Διαμαντουλάκης ο οποίος αυτόπροσδιορίζεται στην κάρτα του ως «εφευρέτης της διαδικτυακής τηλεόρασης παγκοσμίως».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο εν λόγω σκηνοθέτης και σεναριογράφος, καταγράφεται και στην αμερικανική Wikipedia ως ο πρώτος άνθρωπος που δημιούργησε την πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση το 2003.

Δείτε τι είχε γραφτεί στην Wikipedia (σ.σ.: Η πλατφόρμα αυτή είναι ανοικτή και μπορεί ο καθένας να προσθέσει στοιχεία, ως εκ τούτου δεν προσφέρεται για ασφαλή και τεκμηριωμένα στοιχεία):

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Aναλυτικά η υποψηφιότητα του Α.Διαμαντουλάκη

«Η παράταξη μας άλλη πόλη καλωσορίζει τον κύριο Angelos Diamantoulakis. Ο κύριος Διαμαντουλάκης ζεί στη Παλλήνη από την ηλικία των πέντε ετών. Είναι Απόφοιτος Σκηνοθεσίας/Σεναρίου, Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και Εφαρμογών Πληροφορικής.
Σε ηλικία μόλις 16 ετών έγινε ο νεότερος πτυχιούχος σκηνοθεσίας στη χώρα μας. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. των δημοσιογράφων της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου του Εξωτερικού.
Είναι Εφευρέτης της διαδικτυακής τηλεόρασης παγκοσμίως. Ιδιοκτήτης του TVONLINE CALIFORNIA και εμπνευστής της εφαρμογής «FollooU» η οποία υπόσχεται να προσφέρει νέες-επαναστατικές δυνατότητες στον τηλεθεατή. Από το 2007 είναι μέλος του Nostos (Πολιτιστική Οργάνωση της Διασποράς για τη διάδοση του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ελληνικής Παιδείας).
Όπως λέει ο ίδιος: «Το όραμα της Ραχήλ Μακρή για την περιοχή της Παλλήνης, στην οποία μεγάλωσα, ζω και αγαπώ, ήταν αρκετό για να σταθώ σύμμαχος στο πλευρό της και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την υλοποίηση του. Η Παλλήνη μας έχει ανάγκη και δεν μπορώ να το αγνοήσω».

#RachelAlliPoli #Τοπική_Αυτοδιοίκηση #Ανθούσα #Γέρακας #Παλλήνη#Εκλογές #Εκλογές2019

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ