Δέκα προβληματικές συνήθειες που έχουν οι χρόνια δυστυχισμένοι άνθρωποι - iefimerida.gr

Δέκα προβληματικές συνήθειες που έχουν οι χρόνια δυστυχισμένοι άνθρωποι

Γυναικεία πλάτη με σακίδιο και μακριά μαλλιά απολαμβάνει τη θέα της πόλης
Οι ερευνητές βρήκαν τις 10 συνήθειες που οδηγού στην δυστυχία /Φωτογραφία: Kamila Maciejewska/unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ευτυχία έρχεται με τόσους διαφορετικούς τρόπους που πραγματικά είναι δύσκολο να προσδιοριστεί. Η δυστυχία από την άλλη, είναι εύκολο να αναγνωριστεί.

Πολλές φορές οι άνθρωποι έχουν την τάση να κάνουν τη ζωή τους μίζερη και χωρίς να υπάρχει χαρά μέσα σε αυτήν. Η ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ζωή καθορίζεται από τον τρόπο που ζει κανείς και σκέφτεται τα πράγματα, καθώς και από τις συνήθειες που υιοθετεί και εφαρμόζει στην καθημερινότητά του.

Μια έρευνα κατηγοριοποίησε κάποια μοτίβα συμπεριφοράς ανθρώπων, που χωρίς να το ξέρουν, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να δυστυχήσουν, για να ανακόψουν ευκαιρίες και να σαμποτάρουν οι ίδιοι τα όνειρα τους.

Αυτές οι προβληματικές συνήθειες οδηγούν τους ανθρώπους σε στρες και ένα αίσθημα δυστυχίας. Γι’ αυτό οι ερευνητές τονίζουν ότι χωρίς αμφιβολία οι συνήθειες μας έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην ποιότητα της ζωής που ζούμε. Συγκεκριμένα, αυτές οι συνήθειες επηρεάζουν άμεσα την ευτυχία μας ή την έλλειψη  της.

Διαβάστε τις 10 προβληματικές συνήθειες των δυστυχισμένων ανθρώπων στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνήθειες δυστυχία έρευνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ