Aριέττα Θεοδώρου: Η πιο vintage Ελληνίδα ζει στη δεκαετία των 50s -Μια σύγχρονη Μέριλιν στην Αθήνα - iefimerida.gr

Aριέττα Θεοδώρου: Η πιο vintage Ελληνίδα ζει στη δεκαετία των 50s -Μια σύγχρονη Μέριλιν στην Αθήνα

Η Αριέττα Θεοδώρου
Από τα 50s με αγάπη / Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αριέττα Θεοδώρου δεν γεννήθηκε στο παρελθόν, αλλά στην εποχή της. Επέλεξε όμως να ζει με το Lifestyle που της ταιριάζει και χρονολογείται στην Αμερική των 50s. Δίκαια λοιπόν θεωρείται από κάποιους το πιο vintage κορίτσι της Αθήνας.

«Από μικρή είχα λατρεία στο παλιό Χόλιγουντ και όαν τα άλλα παιδάκια έβλεπαν καρτούν στην τηλεόραση εγώ ήξερα απ’ έξω του στίχους του «Over the rainbow» από τον «Μάγο του Οζ» που τραγουδούσε η Τζούντι Γκάρλαντ». Η Αριέττα μοιάζει πολύ στη Μέριλιν Μονρό.

Φορά στράπλες φορέματα με μήκος λίγο κάτω από το γόνατο, φούστες κλος, μικροσκοπικά ζακετάκια, cat eye γυαλιά, ζώνες που τονίζουν τη μέση, γόβες με μπαρέτα, κλατς τσαντάκια. Με αυτά τα ρούχα βγαίνει έξω. Ετσι πηγαίνει παντού, ακόμη και στο περίπτερο. «Έχω ακούσει διάφορα σχόλια»εξομολογείται «Το κλασσικό είναι: γιατί δεν μπορείς να ντύνεσαι νορμάλ και γιατί δεν μπορείς να τρως νορμάλ; Εμένα όμως το νορμάλ μου φέρνει μία αναγούλα.

Διαβάστε τη συνέντευξη και δείτε τις φωτογραφίες της Αριέττας στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ vintage
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ