Βασιλική Ανδρίτσου: «Είναι ένας καημός αβάσταχτος να θες να κάνεις παιδί, να το προσπαθείς» - iefimerida.gr

Βασιλική Ανδρίτσου: «Είναι ένας καημός αβάσταχτος να θες να κάνεις παιδί, να το προσπαθείς»

Η Βασιλική Ανδρίτσου
H νέα ζωή με την κόρη της / Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμεση, αυθόρμητη, πηγαία. Η Βασιλική Ανδρίτσου εμφανίζεται και πάλι στην τηλεόραση. Εδώ και λίγο καιρό έχει νέες προτεραιότητες. Τώρα πια η κόρη της είναι πάνω απ' όλα.

«Στην δική μου την οικογένεια δεν υπήρχαν παρά κάτι μακρινές θείες και ξαδέλφες που ρωτούσαν, μαζί με τους δημοσιογράφους, πότε θα παντρευτώ, πότε θα κάνω παιδί. Τώρα έχουν αρχίσει να με ρωτάνε πότε θα κάνω δεύτερο. Μα με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένοι;
Δεν είναι ενοχλητικό ούτε προσβλητικό ούτε θυμώνω. Απλώς θεωρώ αυτές τις ερωτήσεις ανούσιες. Ο καθένας μας ξέρει τι θέλει, πότε το θέλει και ποια είναι η κατάλληλη στιγμή. Ετσι ήρθε και σε εμάς.

Εγινε κουβέντα για την ηλικία μου. ΟΚ. Δεν είναι όμως ωραίο να βλέπεις ότι και τόσο χρόνων μπορείς να κάνεις παιδί; Αλλωστε ηλικιακά κατάλαβα ότι τα πράγματα δυσκολεύουν. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου να βγαίνω μπροστά και ως γυναίκα να λέω έμεινα έγκυος στα 46 μου και ελάτε να σας πω το μυστικό. Δεν με ενδιαφέρει όχι γιατί το σνομπάρω αλλά επειδή είναι πολύ λεπτό θέμα, κάθε γυναίκα ξέρει πότε και πώς»

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασιλική Ανδρίτσου παιδί συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ