Με αυτό το απλό hack στο Tik Tok θα ξαναζεστάνεις τη χθεσινή πίτσα που περίσσεψε -Eγινε viral [βίντεο] - iefimerida.gr

Με αυτό το απλό hack στο Tik Tok θα ξαναζεστάνεις τη χθεσινή πίτσα που περίσσεψε -Eγινε viral [βίντεο]

Κομμάτια πίτσας σε ξύλινο τραπέζι
To hack υπόσχεται τέλεια κρούστα και λιωμένο τυρί/Φωτογραφία: Unsplash/brett-jordan
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί λένε ότι η πίτσα τρώγεται τέλεια το πρωί κρύα. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα λαχταριστό κομμάτι πίτσας, ζεστό από το κουτί. 

Μια χρήστρια του TikTok μοιράστηκε ένα απίθανο τρικ για να ξαναζεστάνεις τα κρύα κομμάτια της πίτσας που έμειναν από χθες έτσι ώστε να έχουν τέλεια γεύση. Η όλη διαδικασία παίρνει μόλις δύο λεπτά και δεν θα χρειαστείς φούρνο μικροκυμάτων. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσει και πάλι η πίτσα σου τραγανή κρούστα και τέλειo λιωμένο τυρί!

Αν και συνήθως δεν μένει κανένα κομμάτι, πιθανόν να περισσέψει πίτσα και να θέλεις να την κρατήσεις για την επόμενη μέρα. Επειδή όμως κάποιοι δεν τους αρέσει το κρύο φαγητό, υπάρχει τρόπος για ζεστάνεις την πίτσα ώστε να είναι πεντανόστιμη και φρέσκια σαν να την έβγαλες μόλις από το κουτί.

Δείτε τον τρόπο να ζεστάνετε την χθεσινή πίτσα στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πίτσα Tik Tok viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ