H λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ με φόρεμα στο hot print του καλοκαιριού -H ρομαντική εμφάνιση στον βασιλικό γάμο [εικόνα] - iefimerida.gr

H λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ με φόρεμα στο hot print του καλοκαιριού -H ρομαντική εμφάνιση στον βασιλικό γάμο [εικόνα]

Η Λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ με ρόζ φόρεμα και καπέλο περπατά
Oι λεπτομέρειες της εμφάνισής της/ Φωτογραφία: Splash/Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια άκρως ρομαντική και θηλυκή εμφάνιση έκανε η λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ στον βασιλικό γάμο -της λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ και του Τόμας Κίνγκστον- που τελέστηκε στο κάστρο Γουίνδσορ το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Μαΐου.

Η λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ -ξαδέλφη του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Γουίλιαμ- έκανε μια στιλιστική επιλογή που δείχνει ότι ενημερώνεται για τις hot τάσεις της μόδας και υιοθετεί αυτές που μπορούν να ταιριάξουν με το προσωπικό της στιλ.

Η λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ επέλεξε ένα φόρεμα με ένα από τα hot print του φετινού καλοκαιριού. Ενα print που βλέπουμε να επιλέγουν διαρκώς για τις street style εμφανίσεις τους τα κορίτσια της μόδας.

Χαρούμενο και ζωηρό, εκφράζει ανεμελιά. Το φόρεμά της συνδυάστηκε με υπέροχα σκουλαρίκια.

Δείτε το φόρεμα που επέλεξε η λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ στον βασιλικό γάμο, στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ